TOM VAN REUSEL

- Wat doen we ?

Voor alle werken tot uw dienst !

Installatie en renovatie van sanitaire installaties.
Een lekkende kraan komt vaak voor in een woning en in eerste instantie gaat men hier niet veel aandacht aan besteden. Toch kan dit op jaarbasis zorgen voor heel wat waterverlies en bijgevolg ook een hogere waterfactuur. Dit is slechts één van de opdrachten waarvoor u bij ons terecht kunt want voor alle sanitaire werken kunt u op ons een beroep doen.


Van kleine klus tot totaalrenovatie.
Of het nu gaat om een volledige badkamerrenovatie of over het plaatsen van een boiler of ketel, bij ons wordt er steeds gezorgd voor een piekfijne afwerking en correcte uitvoering tegen een eerlijke prijs. Zaakvoerder Tom Van Reusel zorgt zelf voor de uitvoering en opvolging.

Van kleine lamp tot volledige vernieuwing van verlichting.
Heeft u een nieuwe luster gekocht maar is het plaatsen ervan toch net iets moeilijker dan u voorzien had? Zijn uw leidingen of stopcontacten totaal verouderd en niet meer conform? Of wilt u uw buitenverlichting laten aanpassen?

Persoonlijk contact.
Wij zijn een kleine firma zodat er steeds direct contact is tussen de zaakvoerder en de klant. Er kan dan ook een perfecte opvolging gegarandeerd worden.

Ventilatie – Ventilatieystemen – Ventilatie installateur
Een goede ventilatie is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Woningen worden steeds beter geïsoleerd en dat zorgt ervoor dat ventilatie steeds belangrijker wordt. Een woning die niet goed geventileerd wordt, kan leiden tot ongezonde lucht en schimmels. Het is dus niet alleen belangrijk voor uw woning, maar ook uw gezondheid.

Contacteer ons vrijblijvend en vertel ons wat meer over uw situatie en uw wensen. Op basis daarvan adviseren we u met plezier over het meest geschikte ventilatieysysteem voor u: de voordelen, nadelen, prijzen, duurzaamheid, onderhoud, …- Enkele projecten <-- klik hier (Ter info : u heeft geen facebook account nodig)